Ανατροπή στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι: Προηγήθηκε διαπληκτισμός με τους δράστες

Ανατροπή στην υπόθεση του αιματηρού επεισοδίου έξω από κλαμπ στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, των πυροβολισμών προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο επιβαινόντων στο μαύρο τζιπ και των τριών ανδρών από την Κρήτη που τραυματίστηκαν.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα νεαρών, που είχαν έρθει από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι, βρέθηκε τα ξημερώματα στο Γκάζι, μετά από ξενύχτι. Έκατσαν σε πιτσαρία της περιοχής, δίπλα από το κλαμπ όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Κάποια στιγμή, πέρασε από δίπλα τους το μαύρο τζιπ και ύστερα από κάποια λογομαχία, οι δύο επιβαίνοντες του τζιπ κατέβηκαν από το όχημα και διαπληκτίστηκαν με τους Κρητικούς.

Όταν η παρέα αντέδρασε, ο ένας εκ των δύο έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, 24, 28 και 33 ετών. Πρόκειται για δύο αδέρφια και ένα φίλο τους. Ο τελευταίος είναι σοβαρά τραυματισμένος και χειρουργήθηκε στο κεφάλι. Ο ίδιος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, ενώ οι άλλοι δύο είναι πιο ελαφρά τραυματίες.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το μαύρο τζιπ και τον εντοπισμό των δραστών που έριξαν τουλάχιστον επτά σφαίρες.

Αρχικά υπήρχαν υποψίες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή για κάποιο “μήνυμα” που ήθελαν να περάσουν οι δράστες προς τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, ενώ οι Αρχές εξέταζαν όλα τα πιθανά σενάρια.