Εκτέλεσαν 44χρονο τα ξημερώματα στον Ν. Κόσμο – Στόχος επίθεσης και το 2018 το θύμα

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας «βλέπουν» οι αρχές πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε αργά τη νύχτα στον Νέο Κόσμο με θύμα έναν 44χρονο τον οποίο άγνωστοι «γάζωσαν» με περισσότερες από 80 σφαίρες.

Ήταν λίγο μετά τις 2 τη νύχτα όταν οι δράστες πλησίασαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 44χρονος το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά από πρατήριο υγρών καυσίμων που διατηρεί ο ίδιος στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού και τον πυροβόλησαν με ένα καλάσνικοφ.

Ο 44χρονος έπεσε νεκρός στο έδαφος ενώ το μαύρο τζιπ του γέμισε τρύπες από τους γεμιστήρες που άδειασαν οι εκτελεστές. Σύμφωνα με πληροφορίες στο όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες επέβαιναν τουλάχιστον τρία άτομα.

Το θύμα θεωρείται ως ένα «βαρύ» όνομα της νύχτας και ήταν γνωστό στις Αρχές, καθώς το 2018 είχε γίνει στόχος ένοπλης επίθεσης κοντά στο λιμάνι του Πειραιά. Τότε είχε σωθεί, καθώς το όπλο των παραλίγο δολοφόνων του είχε κολλήσει, αλλά και χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών, που του είχαν δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε νωρίτερα σήμερα καμένο στο Δαφνί.

Η αστυνομία συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τόσο τη στιγμή της εκτέλεσης όσο και τις κινήσεις των δραστών πριν αλλά και μετά την άγρια δολοφονία. Επίσης, εξετάζεται ως μάρτυρας ένας οδηγός ταξί που εκείνη την ώρα ήταν στο πρατήριο υγρών καυσίμων.