Οι κάρτες της Attica Bank διαθέσιμες στα ψηφιακά πορτοφόλια Google Pay™ και Garmin Pay™

Τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού Google Pay™ για όλες τις κάρτες έκδοσής της παρέχει από σήμερα η Attica Bank, επιτρέποντας στους πελάτες της να πραγματοποιούν τις αγορές τους, εύκολα και γρήγορα, χρησιμοποιώντας μόνο το Android κινητό ή το Wear OS «έξυπνο» ρολόι τους. Αντίστοιχα, οι κάτοχοι Garmin smartwatch μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το ψηφιακό πορτοφόλι Garmin Pay™, απολαμβάνοντας μια εμπειρία πληρωμών συμβατή με την αγάπη τους για τα σπορ και τις δραστηριότητες στη φύση.

Με πολύ απλά βήματα, ο πελάτης της Attica Bank μπορεί να προσθέσει οποιαδήποτε κάρτα Visa Attica Bank στo ψηφιακό πορτοφόλι Google Pay™ απλοποιώντας τις καθημερινές συναλλαγές του με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.

Η εφαρμογή του Google Pay™ είναι εύκολη στην εγκατάσταση μέσω του Play Store, με απλό τρόπο, σε όλες τις συμβατές κινητές συσκευές και smartwatches. Μόλις γίνει η προσθήκη της κάρτας στο Google Pay™ οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν άμεσα, ενώ συνεχίζουν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη και τα προνόμια που προσφέρουν οι κάρτες Visa της Attica Bank. Σε ό,τι αφορά στο ψηφιακό πορτοφόλι Garmin Pay™, η προσθήκη των καρτών  Attica Bank Visa πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής Garmin Connect Mobile.

Πολύ σύντομα, όλοι οι κάτοχοι καρτών Attica Bank θα μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές τους και μέσω του Apple Pay™ χρησιμοποιώντας το iPhone ή το Apple Watch τους.