Ολυμπία Οδός: Διευκρινίσεις για το ατύχημα σε γέφυρα στα Μέγαρα

Διευκρινίσεις για το ατύχημα με τους δύο τραυματίες στη γέφυρα Καρδατά στα Μέγαρα έδωσε η Ολυμπία Οδός με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Τρίτης (20/09).

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι το ατύχημα σημειώθηκε «κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών κατεδάφισης στη γέφυρα Καρδατά στην περιοχή των Μεγάρων» με δύο χειριστές μηχανήματος έργου να τραυματίζονται ελαφρά «όταν ένα μηχάνημα υποχώρησε μαζί με τμήμα της υπό κατεδάφιση πλάκας».

«Οι εργασίες κατεδάφισης και ανακατασκευής της γέφυρας έχουν διακοπεί προσωρινά έως ότου διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος» σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού.

«Η Ολυμπία Οδός παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας τους και εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην εργασία τους» καταλήγει η ανακοίνωση για το ατύχημα στα Μέγαρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι χειριστές τραυματίστηκαν καθώς τα μηχανήματά τους ανετράπησαν και ο ένας από τους δύο απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου.