Ο δήμαρχος Αλίμου πετάει στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους

Σε μια περίοδο κατά την οποία η ανεργία καλπάζει και η ακρίβεια τσακίζει τα εισοδήματα, ο Δήμαρχος Αλίμου με μια καθαρά καθεστωτική ενέργεια αποφάσισε να απομακρύνει τα τραπεζοκαθίσματα από μεγάλη εταιρεία εστίασης.

Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής ήταν να μείνουν στο δρόμο εκατό εργαζόμενοι οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία.

Προφανώς ο Δήμος Αλίμου δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων οι οποίοι έχασαν το μεροκάματο και πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα.

Βέβαια τη λύση θα τη δώσει η Δικαιοσύνη, στην οποία κατέφυγαν προκειμένου να προστατεύσουν τη δουλειά τους και τις οικογένειές τους. Ανεξαρτήτως με τα προσχήματα που επικαλείται ο Δήμος για να δικαιολογήσει αυτή την απόφαση, δεν μπορεί κανείς να κλείνει τα μάτια σε κοινωνικά δράματα. Αλλωστε η επιχείρηση λειτουργούσε για χρόνια χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Γι’ αυτό είναι απορίας άξιον πώς μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια ο δήμος Αλίμου ανακάλυψε ξαφνικά παρανομίες και έστειλε στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους.

Ο ίδιος ο δήμαρχος οφείλει να αναλογιστεί το κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί αυτή η απόφαση και να δώσει λύση στο πρόβλημα. Σε διαφορετική περίπτωση τη λύση θα δώσει η δικαιοσύνη στην οποία προσέφυγαν οι εργαζόμενοι.

Πηγή: kontranews.gr