Παπαστράτος: Ο Θέμης Χασιώτης νέος Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας & Βιωσιμότητας

Ο Θέμης Χασιώτης, μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής Εμπορικών Λειτουργιών της Παπαστράτος, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της εταιρείας.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Παπαστράτος το 2006 και εξελίχθηκε σταδιακά σε σημαντικές διοικητικές θέσεις στα τμήματα Πωλήσεων & Marketing, ενώ το 2014 μετακινήθηκε στη θέση του Διευθυντή Εμπορικής Στρατηγικής για τις αγορές της Ευρώπης, στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Εναλλακτικών Προϊόντων της Philip Morris International στην Ελβετία.

Αποτελώντας μέλος της διοικητικής ομάδας της Παπαστράτος από το 2021, ο Θέμης Χασιώτης είχε καθοριστική συμβολή στην αναβάθμιση των εμπορικών τμημάτων έχοντας πάντα στο επίκεντρο τη συνεχή εξέλιξη των ανθρώπων της εταιρείας. Πλέον αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας & Βιωσιμότητας της εταιρείας, θέση κομβικής σημασίας στο πλαίσιο του ριζικού μετασχηματισμού της για μια Ελλάδα χωρίς τσιγάρο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης δήλωσε: «Ο Θέμης είναι το υπόδειγμα συναδέλφου που ξεπερνάει τις προσδοκίες κάθε ρόλου που αναλαμβάνει και το κάνει με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και ομαδικό πνεύμα. Είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να συνεχίσει να μας εμπνέει και παράλληλα να φέρει στο υψηλότερο επίπεδο την εταιρική επικοινωνία της Παπαστράτος. Του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.»