Ρόδος: Νεκρός ο αγνοούμενος εργολάβος – Συνελήφθη ο δολοφόνος του

Τέλος μπήκε στο θρίλερ με την υπόθεση του 46χρονου εργολάβου που είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο καθώς 53χρονος ξενοδόχος ομολόγησε πως τον δολοφόνησε και στη συνέχεια αποκάλυψε στις Αρχές πού είχε αφήσει το πτώμα του.

Ο εργολάβος, πατέρας τριών παιδιών, αγνοούνταν από τις 28 Αυγούστου, όταν και είχε ραντεβού με 53χρονο ξενοδόχο από την Καλλιθέα προκειμένου να του δώσει οφειλόμενα στο πλαίσιο συμφωνίας που είχαν συνάψει. Οι αρχές προσήγαγαν τον 53χρονο, ο οποίος μετά από ανάκριση ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Στην έρευνά τους οι αρχές έβαλαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα που είχαν προκύψει από καταθέσεις, έλεγχο μαγνητοσκοπήσεων από κάμερες παρακολούθησης καταστημάτων και τη σήμανση.

Το βράδυ της Κυριακής και ώρα 23.00 περίπου είχε ραντεβού με ξενοδόχο με τον οποίο είχαν έλθει σε συμφωνία παρουσία δικηγόρου για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο. Ο 53χρονος ξενοδόχος  σε μια πρώτη κατάθεση που είχε δώσει είχε πει στις αρχές ότι το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί. Στην πορεία τον ερευνών όμως προέκυψαν στοιχεία κυρίως από κάμερες που τον τοποθετούν σε σημείο δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα.

Ο συγκεκριμένος ξενοδόχος επρόκειτο να καταθέσει το Σάββατο αλλά δεν εμφανίστηκε στις αρχές επικαλούμενος ότι συγγενικό του πρόσωπο νόσησε και νοσηλευόταν. Προέκυψε ωστόσο ότι δεν υπήρξε νοσηλεία γεγονός που οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στην απόφαση να τον προσαγάγει για διευκρινίσεις.

Κατά την προσαγωγή του, ο ξενοδόχος ομολόγησε τη δολοφονία του 46χρονου και αποκάλυψε πού ήταν το πτώμα.