Σταϊκούρας: Το «ευχαριστώ» στους ψηφοφόρους του – Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης

Για νέα ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυρ. Μητσοτάκη, έκανε λόγο ο Χρήστος Σταϊκούρας, ευχαριστώντας και τους ψηφοφόρους του στη Φθιώτιδα για την επανεκλογή του.

Με ανάρτησή του στο Facebook, o κ. Σταϊκούρας, τόνισε πως «οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, με την ετυμηγορία τους, έδωσαν νέα, ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δημιουργώντας ισχυρές προϋποθέσεις «για να συνεχίσουμε, όλοι μαζί, στον δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης! Με σταθερή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και για την επόμενη τετραετία!».

«Οι πολίτες επιβεβαίωσαν ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μοναδική πολιτική δύναμη που εγγυάται ότι η χώρα θα συνεχίσει να σημειώνει άλματα προόδου, με εφαλτήριο όσα, κοινωνία και πολιτεία, πετύχαμε τα προηγούμενα 4 χρόνια.

«Με την ψήφο σας, επιβεβαιώσατε τη δυναμική σχέση αξιοπιστίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια! Επιβεβαιώσατε την αμέριστη στήριξη που απλόχερα μου προσφέρετε διαχρονικά! Με τιμήσατε για ακόμη μία φορά με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Αυτή την αγάπη και την εμπιστοσύνη τις κρατώ ως φυλακτό. Είναι για μένα οδηγός στην κοινή πορεία που συνεχίζουμε, όλοι μαζί, προκειμένου να κεφαλαιοποιήσουμε και να διευρύνουμε τα επιτεύγματά μας. Για να ανταποκριθούμε στην ευθύνη που έχουμε έναντι της προοπτικής της πατρίδας, της Φθιώτιδας και της νέας γενιάς. Με τη ψήφο σας, και όλοι μαζί, οδηγούμε τη Φθιώτιδα πιο ψηλά! Σας ευχαριστώ όλες και όλους!!!» κατέληξε ο κ. Σταϊκούρας.