Στη ΓΑΔΑ «ο βιαστής με το τατουάζ» – Συνελήφθη από τις αλβανικές Αρχές

Στη ΓΑΔΑ έχει ήδη μεταφερθεί ο «βιαστής με το τατουάζ», ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο και βρέθηκε στην Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλβανική αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 45χρονο χθες το βράδυ και τα ξημερώματα τον μετέφερε στα σύνορα, όπου παραδόθηκε στα χέρια των Ελλήνων αστυνομικών που βρίσκονταν εκεί ως «σύνδεσμος».

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στην Αθήνα και πλέον κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου δήλωσε ότι δεν υπάρχει άλλη καταγγελία για βιασμό στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου από το συγκεκριμένο άτομο. Ωστόσο, όπως είπε, όποια γυναίκα θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος δράστης τής έχει επιτεθεί, μπορεί να μεταβεί σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή στη ΓΑΔΑ για να το καταγγείλει και να προχωρήσει η έρευνα.

Στο θέμα αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μάλιστα είχε για το θέμα τρεις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Αλβανό ομόλογό του.

«Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιο Φάληρο βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρικάκος.