Συνολικά 14 συλλήψεις για ναρκωτικά σε επιχείρηση-σκούπα στη Θεσσαλονίκη

Στον αρμόδιο εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης θα οδηγηθούν συνολικά 14 άτομα, τα οποία συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων περιμετρικά του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονικης, στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας, περιμετρικά των εγκαταστάσεων του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων και σε άλλα σημεία.

Συγκεκριμένα, σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε απογευματινές και βραδινές ώρες χθες Πέμπτη στην περιοχή της Ροτόντας και του ΑΠΘ συνελήφθησαν δύο άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε επίσης ότι σε βάρος ενός εξ αυτών εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για ληστεία.

Άλλο ένα άτομο που κατείχε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας συνελήφθη σε οργανωμένη επιχείρηση περιμετρικά των εγκαταστάσεων του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων, ενώ στο πλαίσιο ελέγχων σε διάφορες περιοχές του Νομού έγιναν το τελευταίο 24ωρο ακόμη 11 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.