Συσκέψεις του Κ. Μητσοτάκη με τις ηγεσίες των υπουργείων Παιδείας, Εργασίας και Υγείας

Συσκέψεις με τις ηγεσίες των υπουργείων Παιδείας και Εργασίας θα έχει σήμερα Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αύριο Τρίτη, στις 10 το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο κτίριο της οδού Αριστοτέλους όπου στεγάζεται το υπουργείο Υγείας και στο οποίο θα τον περιμένουν ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η αναπληρώτρια υπουργός Ειρήνη Αγαπηδάκη -η οποία νοσούσε με covid τις προηγούμενες μέρες- και οι δύο υφυπουργοί Μάριος Θεμιστοκλέους και Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Την Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, θέλοντας να δείξει ότι το κυβερνητικό έργο θα πρέπει να τρέξει από την πρώτη μέρα και χωρίς καθυστερήσεις.

Τέλος, στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής ο Κ. Μητσοτάκηςαναμένεται να εκφωνήσει την ομιλία του στο πλαίσιο της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, καθώς το Σάββατο αναμένεται η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ομιλία του αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκη θα περιγράψει τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης για ακόμα περισσότερες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές για μια πιο ισχυρή Ελλάδα.