Τραγικό τροχαίο στην Αθηνών-Κορίνθου: Ταξί πήρε φωτιά, νεκρός οδηγός αυτοκινήτου που σταμάτησε να βοηθήσει και άλλο ένα άτομο

Δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11.00 στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και συγκεκριμένα σε ΛΕΑ του αυτοκινητόδρομου. Εμπλοκή στο δυστύχημα είχαν τρία οχήματα. Η αρχή έγινε όταν ταξί να τυλίχθηκε στις φλόγες και κινήθηκε στα δεξιά του δρόμου, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ένα από τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν, σταμάτησε για βοήθεια. Το αμέσως επόμενο όμως δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα να σημειωθεί το δυστύχημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 89ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο και πολύ γρήγορα έσπευσαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Δυστυχώς ήταν αργά, για δύο άτομα.

Στη συνέχεια οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητά του, για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου οχήματος να  «καρφωθεί» στο δεύτερο όχημα. Ο οδηγός του τρίτου οχήματος βρήκε ακαριαίο θάνατο, μαζί με ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στο δεύτερο όχημα.

Δείτε τις εικόνες του korinthostv.gr