Στο 3ο Family Business Conference αναφέρθηκε η Account Director της διοργανώτριας εταιρίας Palladian Communication Specialists, Μαρίτα Καζαδέλλη μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Πρόκειται για ένα σημαντικό συνέδριο στο οποίο θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν τις μικρές και μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις.

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Νοεμβρίου και, μεταξύ άλλων, θα είναι εστιασμένο στους τρόπους που μπορούν να οδηγήσουν τις μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις προς ένα βιώσιμο μέλλον.

Κεντρικός συντονιστής και παρουσιαστής του Συνεδρίου θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Νεκτάριος Νώτης, ενώ συντονιστές των πάνελ θα είναι οι δημοσιογράφοι κ. Χριστίνα Κανατάκη, κ. Μαρία Μαθιοπούλου και κ. Μαρία Σαμολαδά και ο κ. Νίκος Μπρης, Director, Επικεφαλής Τμήματος Συμβούλων Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών της EY Ελλάδος στο γραφείο της Θεσσαλονίκης.

Ακούστε όλα όσα είπε η Μαρίτα Καζαδέλλη στη Μαρία Σαμολαδά:

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Ινστιτούτου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CRI), ενώ αποκλειστικοί χρυσοί χορηγοί του είναι η Alpha Bank και η EY Ελλάδος.

To theceo.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου.