Αντώνης Βαρθολομαίος: Ξανά στα πράγματα και από τη μία τράπεζα στην άλλη

Τον γνωρίσαμε ως διοικητικό στέλεχος της εταιρείας Αθηναϊκών Συμμετοχών, πρώην «Δημητριάδης», της γνωστής φούσκας του Χρηματιστηρίου. Οι παλιοί ξέρουν την ιστορία. Στη συνέχεια, τον είδαμε στο Δ.Σ. του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Είχε αναλάβει και επικεφαλής της χρηματιστηριακής εταιρείας Πήγασος, ενώ συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ λίγο μετά την ίδρυσή του, παρέα με Κωνσταντίνο Μητρόπουλο και Ανδρέα Ταπραντζή. Ανέλαβε και πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ την περίοδο 2013-2015 αλλά και παλαιότερα ήταν στη διοίκηση.

Πρόσφατα, ο κ. Βαρθολομαίος ξαναήρθε στην επικαιρότητα ως στέλεχος εταιρείας που συνδέεται με το δημόσιο (Ε-ΕΦΚΑ). Πριν δύο μήνες ορίστηκε εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Attica Bank, αναλαμβάνοντας χρέη αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου. Στην Attica ξαναβρήκε τον Κωνσταντίνο Μητρόπουλο που ήταν πρόεδρος του Δ.Σ. και τον Ανδρέα Ταπραντζή. Στη συνέχεια, ο Μητρόπουλος αντικαταστάθηκε από τον Κ. Μακέδο ενώ και η θητεία του Ανδρέα Ταπραντζή στην Attica Bank αποδείχθηκε σύντομη αφού αποχώρησε (παραμένει CEO στην εταιρεία τουρκικών συμφερόντων ενοικίασης οχημάτων, Avis/OLYMPIC Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε).

Μόλις πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε ότι ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος ανέλαβε χρέη διευθύνοντος συμβούλου στην Παγκρήτια Τράπεζα, την τράπεζα στην οποία συμμετέχουν κεφάλαια συμφερόντων του πρώην προέδρου της προβληματικής Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα.

Προφανώς, ο κ. Βαρθολομαίος δεν θα μπορούσε να είναι ταυτόχρονα και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank. Και παραιτήθηκε

Τώρα, εάν όλα αυτά σας φαίνονται παράξενα, μπορεί και να είναι.