Δικαστήρια: Ανοίγουν για εργατικά και για υποθέσεις που διευκολύνουν τράπεζες – Κοροϊδία για δικηγόρους

Οι δικηγόροι περιμένουν με αγωνία εδώ και πολύ καιρό και ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο για να εκδοθεί η περίφημη Κοινή Υπουργική Απόφαση, όπου θα δίνει το πράσινο φως για την εκδίκαση περισσότερων κατηγοριών υποθέσεων, αφού ουσιαστικά είναι σχεδόν κλειστά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η ΚΥΑ αυτή δεν είχε βγει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής καθώς οι δικαστές πίεζαν να μην ανοίξουν περισσότερες δραστηριότητες εάν δεν εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τελικώς αναμένεται να ανοίξουν εκδικάσεις υποθέσεων που αφορούν στη δραστηριότητα των τραπεζών τραπεζών και εργατικές υποθέσεις, καθώς οι πιέσεις απέδωσαν.

Ετσι, αναμένεται να ξεκινήσει η εκδίκαση για διαταγές πληρωμής, εγγραφές και εξαλείψεις προσημειώσεων, ίσως υποθήκες και αναστολές και προσωρινές κατά διαταγών πληρωμής. Και για συμπλήρωμα εργατικές υποθέσεις για να μην φανεί το μονοδιάστατο των ενεργειών.

Η όλη περιγραφή δείχνει αφενός την ανεπαρκή προετοιμασία της πολιτείας και αφετέρου την κακή συμπεριφορά απέναντι στους δικηγόρους για μία ακόμη φορά, οι οποίοι δεν γνωρίζουν εάν θα δουλέψουν, τις υποθέσεις θα δουλέψουν το επόμενο 48ωρο.