Η ACS στηρίζει τη διανομή δωρεάν αντισηπτικών στα Ειδικά Σχολεία όλης της χώρας

Στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που η ACS υλοποιεί στοχευμένα για τη στήριξη της μάχης κατά του κορωνοϊού, η εταιρεία συνεργάζεται με την Παπουτσάνης ΑΒΕΕ για τη διανομή δωρεάν αντισηπτικών στα Ειδικά Σχολεία όλης της χώρας, λόγω της επανέναρξης λειτουργίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ACS ανέλαβε από αρχές Μαΐου έως σήμερα να παραδώσει δωρεάν σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας 329 κιβώτια με αντισηπτικά, προκειμένου να παραδοθούν στα Ειδικά Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της χώρας.

Όπως έπραξε και κατά το παρελθόν, σε αντίστοιχες περιστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως η μεγάλη φωτιά στο Μάτι, οι πλημμύρες στη Μάνδρα και η προσφυγική κρίση, η ACS κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχει εντείνει τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εξασφαλίζοντας σε συνεργασία με άλλους φορείς τη διανομή υλικού σε όσους έχουν ανάγκη.

«Για όλους εμάς στην ACS, η μάχη με τον κορωνοϊό συνεχίζεται. Οι άνθρωποί μας εξακολουθούν να βρίσκονται στις επάλξεις καθημερινά προκειμένου να εξυπηρετήσουν την ελληνική κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, στηρίζουμε τις ανάγκες της κοινωνίας στον τομέα εκπαίδευσης εν γένει, και ιδιαιτέρως των μαθητών Ειδικών Δημοτικών και Νηπιαγωγείων.» δήλωσε σχετικά η Αντιπρόεδρος της ACS, κα. Έφη Κουτσουρέλη.