Η TP-Link Νο.1 στο J.D. Power για την Ικανοποίηση των Πελατών σε Ασύρματα Routers

Η έκθεση J.D. Power 2019 Wireless Router Satisfaction ReportSM κατατάσσει την TP-Link®, παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, ως την κορυφαία εταιρεία σε θέματα ικανοποίησης πελατών σχετικά με τα ασύρματα routers. Η TP-Link ήταν, επίσης, η μοναδική εταιρεία ασύρματων routers, η οποία έλαβε βαθμολογία 5 στο Power Circles Rating, το οποίο την συμπεριλαμβάνει «ανάμεσα στους καλύτερους» παρόχους.

Η J.D. Power* είναι ηγέτης στην πληροφόρηση των καταναλωτών, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, τα δεδομένα και τα analytics, σε παγκόσμιο επίπεδο από το 1968. Ενώ ήταν ιδιαίτερα γνωστή για τις εκθέσεις ικανοποίησης στην αυτοκινητοβιομηχανία, στράφηκε στην αγορά των ασύρματων routers το 2015.

Στην πέμπτη ετήσια έκθεση, η βαθμολογία της TP-Link (854) αυξήθηκε κατά 11 μονάδες σε σχέση με το περασμένο έτος – 19 μονάδες πάνω από το Wireless Router Average. Οι βαθμολογίες εξάγονται από περισσότερες από 1.100 πρόσφατες βαθμολογήσεις από πλευράς των καταναλωτών σε 10 χαρακτηριστικά: την ευρύτητα του Wi-Fi, την αξιοπιστία, την ταχύτητα upload/download, την ικανότητα να επαναφέρει τη σύνδεση εύκολα, την ασφάλεια, την τιμή, την ευκολία εγκατάστασης, το περιβάλλον UI και την εξυπηρέτηση πελατών.

Το «αποτύπωμα» της TP-Link

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η TP-Link έχει λάβει ένα τόσο σημαντικό βραβείο. Η υψηλή κατάταξη της εταιρείας μπορεί να αποδοθεί στην βαρύτητα που δίνεται στην ικανοποίηση των αναγκών των δεκάδων εκατομμυρίων διαφορετικών πελατών που διαθέτει παγκοσμίως.

Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνουν τα κλασικά Wi-Fi routers, τα συστήματα mesh Wi-Fi, τις έξυπνες οικιακές συσκευές και τα συστήματα δικτύωσης για εταιρίες. Η TP-Link έχει συμβάλλει στην ολοκληρωμένη ικανοποίηση των πελατών της, παρέχοντας λύσεις λογισμικού σε όλες τις σειρές προϊόντων της – ειδικά στις εφαρμογές των κινητών της.

Οι εφαρμογές της TP-Link έχουν απλοποιήσει την εμπειρία των πελατών από την απλή εγκατάσταση μέχρι και την καθημερινή χρήση. Χιλιάδες χρήστες έχουν βαθμολογήσει, σχεδόν με πέντε αστέρια, τις εφαρμογές διαχείρισης της TP-Link.

Ένα έτος γεμάτο βραβεύσεις

Η πιο πρόσφατη κατάταξη της J.D. Power έρχεται μετά από μια χρονιά γεμάτη με θετικές αξιολογήσεις και βραβεία. Η TP-Link αναγνωρίστηκε από το Consumer Electronics Show για το καινοτόμο Archer AX11000 gaming router. Αντίστοιχα, η TechHive βράβευσε το router ως “Best of CES.”

Οι άλλες σειρές προϊόντων της TP-Link έχουν εξίσου υψηλή βαθμολογία σε παγκόσμιο επίπεδο. Μόνο το 2019, το Deco P7 έλαβε βραβείο από το gagadget.com και 5 ολόκληρα αστέρια από την εταιρεία Allo. Χιλιάδες αναγνώστες της διεθνούς έκδοσης του PCMag συνεχίζουν την παράδοση και επιλέγουν την σειρά Kasa της TP-Link ως την κορυφαία λύση σε θέματα έξυπνου φωτισμού και έξυπνων πριζών.

Η TP-Link έχει λάβει, επίσης, βραβεύσεις και συστάσεις και από άλλες αξιόπιστες πηγές, όπως το International Forum Design και το Tom’s Hardware.