Κλείσιμο των καταστημάτων ζητάει ο σύνδεσμος εισαγωγέων αυτοκινήτων διορθώνοντας αστοχία της κυβέρνησης

Όπως εγκαίρως είχε διαπιστώσει το THECEO.gr μία άστοχη κίνηση της κυβέρνησης ήταν να εξαιρέσει τα καταστήματα εμπορίας αυτοκινήτων από το μέτρο της προσωρινής αναστολής λειτουργίας επιχειρήσεων.
Το κλείσιμο λοιπόν των επιχειρήσεων αυτών δηλαδή εμπορίας αυτοκινήτων και συγγενών επαγγελμάτων όπως τα συνεργεία και τα μαγαζιά ανταλλακτικών ζήτησε από την κυβέρνηση ο Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΕΑΕ αναφέρει πως: «είναι ανούσιο να μένουν ανοικτές επιχειρήσεις την ίδια στιγμή που ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας για τους πολίτες και συνεπώς δε θα υπάρχει πελατειακό κοινό. Αν μείνουν ανοικτές αυτές οι επιχειρήσεις το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να συγχρωτίζονται οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων στον εκάστοτε εργασιακό χώρο, χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο εργασίας, διακινδυνεύοντας την υγεία τους, ενώ θα μπορούσαν να βρίσκονται σπίτι».

Σε κάθε περίπτωση ο ΣΕΕΑΕ καλεί όλα τα μέλη του να «ακολουθούν ευλαβικά τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και των αρχών για να βγούμε όλοι νικητές από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία».