Μαφιόζικη επίθεση εναντίον του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην Γλυφάδα

Μαφιόζικη επίθεση εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη έξω από το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, με τον δράστη να βγαίνει από το smart και να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον Σέρβο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έπεσε ένας πυροβολισμός αλλά η σφαίρα δεν χτύπησε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τραυματίστηκε καθώς αστραπιαία έπεσε στο έδαφος και χτύπησε το γόνατό του.

Άμεσα η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών και λίγα λεπτά αργότερα το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο κοντά στο  γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας.

Σχετικά με το όπλο που χρησιμοποιήθηκε είναι τύπου glock, ενώ το όχημα επίσης σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι κλεμμένο φέρεται να προέρχεται από την Καλαμάτα.

Ο Κοβάσεβιτς διεκομίσθη στο Ασκληπιείο και όπως ανέφεραν οι γιατροί παρελήφθη σε καλή κατάσταση και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Ο Κοβάσεβιτς στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς φέρεται να είπε ότι είδε έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο, να έρχεται προς το μέρος του. Αυτός  ενστικτωδώς έσκυψε και τότε ο δράστης πυροβόλησε και αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τη αστυνομίας το περιστατικό ήταν καλά οργανωμένο, ο Κοβάσεβιτς παρακολουθούνταν και αξιολογείται ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών και δεν έχει αθλητικό υπόβαθρο. Βέβαια  οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη και ακόμη είναι πρόωρο να ειπωθεί κάτι για τα ακριβή κίνητρα της επίθεσης.