Νέος CFO για τη William Hill προκειμένου να αντιμετωπίσει το νέο περιοριστικό πλαίσιο

H βρετανική εταιρεία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε ότι όρισε επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της τον Adrian Marsh. Ο Marsh είναι οικονομικός διευθυντής της εταιρείας συσκευασίας DS Smith’s και θα αναλάβει τη νέα του θέση αργότερα μέσα στο 2020, αντικαθιστώντας τον Ruth Prior, η αποχώρησή του οποίου ανακοινώθηκε πριν ένα μήνα για να αναλάβει CFO στην εταιρεία Element Materials Technology.

Η William Hill επεκτάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύναψε πρόσφατα συνεργασία με την CBS Sports, μέσω της οποίας η βρετανική εταιρεία στοιχημάτων απέκτησε μια πλατφόρμα για την προώθηση της δραστηριότητάς της στους πελάτες της εταιρείας στις Η.Π.Α.

Οι βρετανικές εταιρίες στοιχημάτων έχουν στραφεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέτρεψε την ομοσπονδιακή απαγόρευση των αθλητικών στοιχημάτων. Αντίθετα, οι προτεινόμενες ρυθμιστικές κανονιστικές ρυθμίσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο αποτελούν πρόκληση για τις επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών. Ο Marsh θα επιφορτιστεί με τις κανονιστικές διατάξεις στην εγχώρια αγορά, καθώς η κυβέρνηση επιδιώκει να επιβάλει περαιτέρω περιορισμούς μετά τη μείωση της μέγιστης επιτρεπόμενης συμμετοχής στα slot machines  σε 2 λίρες από 100 λίρες προηγουμένως.