Νέος οικονομικός διευθυντής στη ΔΕΗ ο Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης

Ο Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της ΔΕΗ αντικαθιστώντας την Αλεξάνδρα Κονιδά που αποχωρεί, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Ο κ. Αλεξανδρίδης, οικονομολόγος με πολυετή εμπειρία στην Οικονομική Διεύθυνση μεγάλων εισηγμένων εταιρειών, προσχωρεί στον Όμιλο ΔΕΗ μετά από δεκαετή θητεία στον Όμιλο ΟΤΕ (μέλος του Ομίλου Deutsche Telekom) όπου εργάστηκε μεταξύ άλλων ως Διευθυντής Εταιρικών Έργων του Ομίλου.

Έχει πτυχίο Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, MSc in Decision Modelling and Information Systems από το Brunel University UK και International MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ, η κα Αλεξάνδρα Κονίδα αποχωρεί από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Οικονομικών Υπηρεσιών προκειμένου να συνεχίσει την επαγγελματική της πορεία στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Η ΔΕΗ ευχαριστεί θερμά την κα Κονίδα για την πολύτιμη συνεισφορά της στην οικονομική διαχείριση της εταιρείας και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα