ΟΜΕ-ΟΤΕ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση τη Δευτέρα εν όψει τριμερούς

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας και στάση εργασίας εξήγγειλε για τη Δευτέρα Ομοσπονδία Εργαζομένων στον ΟΤΕ. Την ημέρα αυτή και ώρα 12.00 θα λάβει χώρα τριμερής συνάντηση μεταξύ των εργαζομένων, εκπροσώπων της διοίκησης του ΟΤΕ και του υπουργείου Εργασίας.
Η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλεί και τη ΓΣΕΕ, τις ομοσπονδίες και συλλόγους «να είναι μαζί μας, ώστε να ενώσουν τις φωνές τους με τη φωνή μας απέναντι στην αδικία που βιώνουμε και το δυσοίωνο μέλλον που σχεδιάζουν».

«Κρατάμε και την επόμενη εβδομάδα τη σημαία του αγώνα ψηλά με συνελεύσεις και ενημερώσεις σε όλη την Ελλάδα» αναφέρει η ομοσπονδία των εργαζομένων στον Όμιλο ΟΤΕ, που συμπλήρωσε σήμερα 21 ημέρες απεργιακών κινητοποιήσεων.

«Παλεύουμε με όλα τα νόμιμα μέσα για την προάσπιση των θεσμικών και οικονομικών μας δικαιωμάτων, χωρίς ακρότητες, χωρίς να έχουμε ακολουθήσει τη Διοίκηση στον κατήφορο της λασπολογίας και των ψευδών μηνύσεων.

Δίνουμε τη μάχη με σεβασμό, πρόθυμοι για ουσιαστικό και έντιμο διάλογο και πάνω απ’ όλα έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας.

Αγωνιζόμαστε για τις οικογένειές μας αλλά και για ποιοτικές και φθηνές υπηρεσίες για τους πολίτες της χώρας.

Ο αγώνας των απεργών είναι αγώνας επιβίωσης και διεκδίκησης ενός καλύτερου αύριο για τους ίδιους, την εταιρεία, το κοινωνικό σύνολο.

Δεν είναι πηγή ταραχών, δεν είναι λόγος αποστολής αστυνομικών δυνάμεων. Δεν υπάρχει λόγος σπατάλης χρόνου και χρήματος από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τις δράσεις των απεργών στον ΟΤΕ.

Σίγουρα τα όργανα της Δημόσιας Τάξης μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες εκεί που η κοινωνία πραγματικά τις έχει ανάγκη και όχι προσέχοντας τους εργαζόμενους μπροστά στα κτήρια του ΟΤΕ» σημειώνει η ΟΜΕ-ΟΤΕ.