Ομιλος Mitsis Hotels: Μόλις 8 μονάδες από τις 17 σε λειτουργία – Ο όμιλος έλαβε δάνεια από τις τράπεζες για την επαναλειτουργία των μονάδων του

Βρισκόμαστε στις αρχές Αυγούστου και ο Όμιλος Mitsis Hotels ανακοίνωσε την επανέναρξη λειτουργίας ακόμη τριών ξενοδοχειακών μονάδων του, φτάνοντας τις οκτώ, οι οποίες δεν είναι ούτε οι μισές από το σύνολο των 17 μονάδων που διαχειρίζεται. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι εξετάζεται το άνοιγμα ακόμα δύο μονάδων μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Με άλλα λόγια,  τον Ιούλιο ο όμιλος Mitsis Hotels, που σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε μεγάλο ποσό δανείων από τις τράπεζες για την επαναλειτουργία των μονάδων του, λειτούργησε μόλις 5 από τις 17 μονάδες.

Αναλυτικά μετά την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων Rinela στην Κρήτη, Alila στη Ρόδο, Blue Domes στην Κω, Galini στα Καμένα Βούρλα και Sofitel Athens Airport, στις 8 Αυγούστου θα υποδεχθούν και πάλι τους επισκέπτες τους τα ξενοδοχεία Rodos Maris Resort & Spa στη Ρόδο και Norida Beach Hotel στην Κω, ενώ στις 22 Αυγούστου ανοίγει και το Laguna Resort & Spa στην Κρήτη, προσθέτοντας ακόμη ένα εν λειτουργία ξενοδοχείο σε κάθε προορισμό.