Βόλος: Νέα διακοπή ηλεκτροδότησης σε μεγάλο τμήμα της πόλης

Νέα διακοπή της ηλεκτροδότησης έχει σημειωθεί από τις 13:30 σε μεγάλες περιοχές του Βόλου, κυρίως στα ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, προς την Αγριά, τα Κάτω Λεχώνια, τα Άνω Λεχώνια, τα Πλατανίδια και μέχρι το Μαλάκι.

Η νέα διακοπή έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε εστιατόρια, καφετέριες, πρατήρια υγρών καυσίμων, ξενοδοχεία, φωτεινούς σηματοδότες και πέραν των χιλιάδων νοικοκυριών που έχουν μείνει και πάλι χωρίς ρεύμα.

Τα ίδια προβλήματα είχαν προκληθεί και χθες το βράδυ, ακόμη και στο κέντρο του Βόλου, αλλά και σε περιοχές όπως τμήματα της Νέας Ιωνίας, στα Παλαιά, στους Αγίους Αναργύρους, στη Νεάπολη, στη Νέα Δημητριάδα και σε όλα τα προάστια προς το παραλιακό μέτωπο, εξαιτίας σοβαρής βλάβης στο δίκτυο, για την αποκατάσταση της οποίας έσπευσαν συνεργεία της ΔΕΗ σε υποσταθμό προς την Άλλη Μεριά.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, η νέα διακοπή έγινε για την επανατροφοδότηση των γραμμών μετά την αποκατάσταση της μεγάλης χθεσινοβραδινής βλάβης, στην κανονική τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα.