Εσπασε η ομερτά για τα μοριακά τεστ, ποιοί “πολιορκούν” τη Χαρ. Τρικούπη, ο τρόμος των τριπλών εκλογών και το σκάνδαλο με συστημική τράπεζα

Εντονη ανησυχία επικρατεί στα κορυφαία κλιμάκια κάποιων φαρμακευτικών εταιρειών που προμηθεύουν μοριακά τεστ σε νοσοκομεία και δημόσιους φορείς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομερτά έχει σπάσει και σύντομα θα δουν το φως της δημοσιότητας τα κερδοσκοπικά παιχνίδια με την προμήθεια των μοριακών τεστ στο τριπλάσιο και τετραπλάσιο του πραγματικού κόστους.
Αλλωστε αναμένεται ίσως και σήμερα εισαγγελική έρευνα, με ό,τι συνεπάγεται μία τέτοια εξέλιξη.

******************

Πολιορκία δέχεται η Χαριλάου Τρικούπη από τα απομεινάρια της ΔΗΜΑΡ που επιδιώκουν να βρουν καταφύγιο στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν είναι ενθουσιασμένος με τις λεγόμενες μεταγραφές… αεροδρομίου, όπως τη φημολογούμενη προσχώρηση του Σταύρου Κοντονή, πόσο μάλλον από την αξιοποίηση τοξικών στελεχών από το σκορποχώρι της ΔΗΜΑΡ.

******************

Κορυφαίοι οικονομικοί παράγοντες, καθώς και οι τραπεζίτες, τρέμουν στην κυριολεξία το σενάριο των τριπλών εκλογών στην περίπτωση κατά την οποία και οι δεύτερες κάλπες δεν αναδείξουν αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Ο χρόνος που απαιτείται για τις τριπλές εκλογές μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα διάλυσης στην πραγματική οικονομία, με δεδομένο ότι η χώρα θα κυβερνάται από υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Γι’ αυτό ισχυροί επιχειρηματικοί και εκδοτικοί παράγοντες επιχειρούν από τώρα να διαμορφώσουν συνθήκες για κυβέρνηση συνεργασίας μετά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση.

******************

Χιλιάδες σελίδες καλύπτουν οι κινήσεις ύποπτων λογαριασμών εκατοντάδων εικονικών εταιρειών που είχε στήσει ένα σύστημα που λεηλατούσε στο παρελθόν συστημική τράπεζα.
Η Αρχή για το Ξέπλυμα ολοκλήρωσε την διερεύνηση του σκανδάλου και σύντομα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη, από την οποία θα παρελάσουν μεγαλόσχημοι τραπεζικοί παράγοντες, επιχειρηματίες και εφοπλιστές.