
Σύντομη άτυπη συζήτηση είχαν νωρίτερα σήμερα Πέμπτη -στο περιθώριο της συνόδου κορυφής για την Ουκρανία στο Παρίσι- ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας Τζεβντέτ Γιλμάζ.
Η συνάντηση έγινε στον απόηχο της συνάντησης για το Κυπριακό που διεξήχθη στις 18 Μαρτίου στην Ελβετία, παρουσία του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες.
Στις άτυπη συζήτηση συμμετέχουν οι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, ο υφυπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου για Ευρωπαϊκά Θέματα Στίβεν Ντόιτι και τέσσερα ακόμη μέλη από κάθε αντιπροσωπεία.






























