Γ. Τσίπρας για το «θαύμα» στη βάπτιση του Στ. Κασσελάκη: «Η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική»

Στα περί «θαύματος» στη βάπτισή του, τα οποία διηγήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, αναφέρθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Γιώργος Τσίπρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους… Κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα». Μάλιστα, όταν του ζητήθηκε να εκτιμήσει γιατί το είπε αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Γ. Τσίπρας απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος».

«Δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό» ήταν άλλη μία χαρακτηριστική αποστροφή του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δίνοντας το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος, ο κ. Τσίπρας συμπλήρωσε με νόημα: «Το κόμμα μέχρι πέρυσι μπορεί να είχε πολλά στραβά, η μετάλλαξη είναι κάτι άλλο και δεν την θέλει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν η ψυχή μας… Η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε, όχι για να αλλάξουμε την ψυχή μας».