ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δ. Παπανώτας

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει για την υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές του Δημήτρη Παπανώτα, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν δηλώσεις του αναφορικά με την κακοποίηση γυναικών.

Μπορεί ο ίδιος ο Δημήτρης Παπανώτας να απάντησε ότι πρόκειται για «κοπτοραπτική μίας δήλωσης», ωστόσο ο σάλος που έχει προκληθεί είναι τόσο μεγάλος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ…

Για την ιστορία, στην επίμαχη δήλωσή του ο Δημήτρης Παπανώτας φέρεται ότι είπε: «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ε.Ε. κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα Πέμπτη, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 η Σοφία Μπεκατώρου είπε -μεταξύ άλλων- για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει. Να κάνει την κίνηση που πρέπει… Είμαι ήδη σε επικοινωνία με το κόμμα και περιμένω να τοποθετηθούν για το θέμα».