Διπλή διάκριση για τη Δωδώνη

Η Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη έλαβε διπλή διάκριση στα φετινά Greek Export Awards 2019 κι έλαβε το χρυσό βραβείο στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού Top Greek Export Company 2019 και στην κατηγορία Top Greek Export Product για την πασίγνωστη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ.
Με εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες παγκοσμίως, η Δωδώνη αποτελεί πρεσβευτή της ελληνικής διατροφής και των ελληνικών προϊόντων διεθνώς. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει πάνω από 40 προϊόντα για αγορές του εξωτερικού και στοχεύει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στις υπάρχουσες αγορές, στην είσοδο σε νέες χώρες και στη δημιουργία ακόμη περισσότερων προϊόντων με βάση τις προτιμήσεις των διεθνών καταναλωτών.
Η φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ που απέσπασε την ανώτατη διάκριση στην κατηγορία Top Greek Export Product, αποτελεί προϊόν εξαίρετης ποιότητας και σήμα κατατεθέν της εταιρείας, αλλά και της συγκεκριμένης κατηγορίας διεθνώς, έχοντας κερδίσει τη δική του μοναδική θέση στο τραπέζι και την προτίμηση των καταναλωτών.
Ο Διευθυντής Εξαγωγών της Δωδώνη Βασίλης Βροχίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για όλη την οικογένεια της Δωδώνη να διακρίνεται για ακόμα μια χρονιά με δύο κορυφαία, χρυσά βραβεία στο θεσμό των Greek Export Awards. Ειδικά φέτος η χαρά μας είναι διπλή καθώς διακριθήκαμε ως η κορυφαία εξαγωγική εταιρεία στην Ελλάδα για το 2019. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η αυθεντική ελληνική γεύση των προϊόντων μας μεταφέρεται και αναγνωρίζεται πλέον σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παράγουμε 100% ελληνικά, αγνά προϊόντα με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.»