3α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος – 200 χρόνια Ελλάδα»: Βραβεύονται κάποιες από τις παλαιότερες ελληνικές επιχειρήσεις

Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη η τελετή απονομής

Τιμώντας  τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, τα Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος», αναδεικνύουν  φέτος, με τις βραβεύσεις τους, κάποιες από τις παλαιότερες  ελληνικές επιχειρήσεις που παρέμειναν ισχυρές και διακρίθηκαν στη διάρκεια των τελευταίων δύο αιώνων. H τελετή απονομής των 3ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος – 200 χρόνια Ελλάδα», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ώρα προσέλευσης 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του ΣΕΒ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι βραβευθείσες επιχειρήσεις ιδρύθηκαν τον 19ο αιώνα, από πρωτοπόρους στον κλάδο τους, Έλληνες επιχειρηματίες και εξακολουθούν να διακρίνονται σήμερα με την ίδια ή άλλη εταιρική μορφή και υπό ελληνική ιδιοκτησία. Προέκυψαν δε, έπειτα από την αξιολόγηση ειδικής επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από τους κ.κ. Διονύση Χιόνη, καθηγητή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, (πρόεδρος), Κωνσταντίνο Αραβώση, Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Ευτυχία Κασελάκη, Partner EY Greece, Αθανάσιο Κεφάλα, Πρόεδρο IMERYS GREECE S.A. & ΙΜΕRYS ΒAUXITES GREECE S.A., Κωνσταντίνο Κόλλια, Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Ασπασία Μάλλιου, Εταίρου της «Ποταμίτης – Βεκρής» και εκδότη του «Δελτίου Φορολογικής Νομοθεσίας».

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθεί και η τελετή απονομής των 2ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» 2020 (Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ώρα προσέλευσης 17.00), τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του ΣΕΒ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων.

Η περσινή τελετή δεν πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, λόγω της ακύρωσης της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η οποία επήλθε λόγω της επιβαρυμένης υγειονομικής κατάστασης που προκάλεσε η πανδημία.

Υπενθυμίζεται, ότι η Γερμανία είχε αναδειχθεί ως τιμώμενη χώρα στην 85η ΔΕΘ, για αυτό και η κριτική επιτροπή επίλεξε να βραβεύσει γερμανικές εταιρείες οι οποίες συνέβαλαν στην ενίσχυση των ελληνογερμανικών επιχειρηματικών σχέσεων.

Σημειώνεται ότι και οι δύο τελετές θα μεταδοθούν με live streaming από τους χορηγούς επικοινωνίας.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID19.

Ο θεσμός των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», αποτελεί μια πρωτοβουλία της Palladian Communications, η οποία το 2021 κλείνει 20 χρόνια δραστηριοποίησης στον χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://thalisomilisios.gr/.