Χαρίτσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίζει στα ζάρια το μέλλον της οικονομίας

«Αναποτελεσματική και λανθασμένη» χαρακτηρίζει την κυβερνητική πολιτική «για την ανάσχεση της οικονομικής κρίσης» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.
Μάλιστα, σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις για ύφεση, ο κ. Χαρίτσης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «μέσα σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας κατάφερε να αλλάξει τρεις φορές»
«Έτσι, ενώ εντός Ελλάδας ο κ. Σταϊκούρας προέβλεψε ύφεση 4,7%, η εκτίμηση που απέστειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάνει λόγο για ύφεση 7,9! Χθες, σε συνέντευξή του, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για ύφεση 10%», ανέφερε ο Αλ. Χαρίτσης, προσθέτοντας ότι «η εκτίμηση αλλάζει», αλλά «αυτό που δεν αλλάζει είναι η αναποτελεσματική και λανθασμένη πολιτική της κυβέρνησης για την ανάσχεση της οικονομικής κρίσης».
Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «είναι πλέον εμφανές πως η κυβέρνηση πορεύεται χωρίς τον παραμικρό σχεδιασμό, παίζοντας στα ζάρια το μέλλον της οικονομίας και της κοινωνίας».
«Η αδράνεια της κυβέρνησης και η έλλειψη σχεδίου είναι καταστροφική για τους εργαζόμενους, για τους μικρομεσαίους και εν τέλει για το σύνολο της οικονομίας», σημείωσε, τονίζοντας ότι «υπάρχει όμως και άλλος δρόμος!».
«Με εμπροσθοβαρή μέτρα στήριξης της οικονομίας, στοχευμένες παρεμβάσεις για τους ανέργους και τους αδύναμους, ενισχύσεις για τους πολλούς και τις πολλές που φοβούνται για τη δουλειά και το μέλλον τους. Υπάρχει τρόπος να Μείνουμε Όρθιοι!», κατέληξε ο Αλ. Χαρίτσης.