Διάκριση «Celebrity Collaboration of the year» για την Parabita

Για τη συνεργασία της με την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου τιμάται η Parabita με τον τίτλο «Celebrity Collaboration of the year», στο πλαίσιο της 7ης ετήσιας έκδοσης «Best in Fashion 2021» της Boussias.

Πρόκειται για μια αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρείας και του brand, να αναδείξει τις συλλογές του και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους μέσα από την προσωπικότητα και τη θετική στάση της Βίκυς Σταυροπούλου απέναντι στη ζωή και τη μόδα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας σχεδιάζονται από κοινού 4 capsule συλλογές Vicky X Parabita τον χρόνο με looks που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζωής των γυναικών.  Παράλληλα στο πλαίσιο της συνεργασίας υλοποιούνται ενέργειες που στόχο έχουν τη στήριξη των γυναικών.

Με αφορμή αυτή τη διάκριση ο Βασίλης, Σταθόπουλος Managing Director της Parabita μεταξύ άλλων είπε: «Η συνεργασία της Parabita με τη Βίκυ Σταυροπούλου, αποτέλεσε για εμάς μια στρατηγικής σημασίας επιλογή. Η Βίκυ με τη στάση ζωής της, εκφράζει απόλυτα τις αρχές και τις αξίες της μάρκας μας. Αυτό ήταν το βασικό μας κριτήριο για την έναρξη της συνεργασίας μας. Αλλά και η Βίκυ από την πλευρά της, αγκάλιασε αμέσως τις ιδέες μας αλλά κυρίως τα ρούχα μας. Βασικός στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στις γυναίκες με κάθε τρόπο και να στηρίζουμε την καθημερινότητά τους, ειδικότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας».