Διάκριση επιχειρηματικής ηθικής για τη Μινέττα Ασφαλιστική

Ο διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων της εταιρείας Μινέττα Ασφαλιστική, Μανόλης Γκατζόφλιας (αριστερά), παραλαμβάνει το βραβείο από τον εκπρόσωπο της EDEN GR, Αντώνη Γκορτζή.

Η ΜINETTA Ασφαλιστική βραβεύτηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR) λαμβάνοντας τη χρυσή-πλατινένια διάρκιση GOLD– PLATINUM AWARD. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της εταιρείας Μανόλης Γκατζόφλιας παρέλαβε τιμητική διάκριση από την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος HELMEPA για την ενεργό συμμετοχή της εταιρείας στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού μέσω συντονισμένης δράσης του Ambassadors Club Of Eben. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 26/11 σε ειδική εκδήλωση του EBEN GR, παρουσία μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας.
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική Εταιρεία πιστοποιήθηκε από το EBENGR βάσει του επιχειρηματικού μοντέλου Responsible Management Excellence (RME), το οποίο καλύπτει δύο από τα πιο σημαντικά κομμάτια της σύγχρονης επιχειρηματικής ζωής και Αριστείας, την Επιχειρηματική Ηθική και την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα.
Η Εταιρεία έλαβε την τιμητική διάκριση PLATINUM για το κομμάτι των ψηφιακών εργαλείων αποδεικνύοντας την προσήλωσή της στην συνεχή ανανέωση και αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας. Διαθέτει υπηρεσίες όπως η ηλεκτρονική υπογραφή του πελάτη και η ηλεκτρονική εφαρμογή M.A.C.I.S-Minetta Artificial Core Innovative Services, που δημιουργήθηκαν από το τμήμα πληροφορικής της εταιρείας και προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη σε πραγματικές ανάγκες.
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες, στους εργαζομένους και στους συνεργάτες της και γενικότερα απέναντι στην κοινωνία, ότι θα συνεχίσει να τηρεί τις υποσχέσεις της και θα παραμείνει πιστή στις αξίες και στις αρχές της.