Κρατική διαφήμιση στην ιστοσελίδα που ο Μπογδάνος μεταβίβασε στη σύζυγό του

Ρεπορτάζ με θέμα τις διαφημίσεις υπο κρατικό έλεγχο επιχειρήσεων που φιλοξενεί η ιστοσελίδα που ανήκε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μπογδάνο και μεταβιβάστηκε στη σύζυγό του, φιλοξενεί η Εφημερίδα των Συντακτών. Το ρεπορτάζ έγινε αντικείμενο σχολιασμού εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει:

«Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου, και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία».

«Για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο που αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του».

«Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι «για ακόμη μια φορά, η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη».