Λαμπερή δεξίωση στην πρεσβευτική κατοικία στο Παρίσι

Η εξαιρετική πρέσβης της Ελλάδος στη Γαλλία κυρία Άγη Μπαλτά παρέθεσε δεξίωση στην πρεσβευτική κατοικία στο Παρίσι προς τιμήν των ελλήνων υπουργών και των γενικών γραμματέων που βρίσκονται στη γαλλική πρωτεύουσα για να λάβουν μέρος στο επενδυτικό φόρουμ, με θέμα «Ελλάδα, Στρατηγικός παράγοντας στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εμπιστοσύνη ξαναγεννιέται», που διοργανώνει το Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Παρισίων και την Ένωση Εμπορικών Συμβούλων Εξωτερικού Γαλλίας, CCEF και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών και Τουρισμού.
Παρόντες στη δεξίωση οι Υπουργοί κ.κ. Χρ. Σταϊκούρας,  Ά. Γεωργιάδης, Κ. Χατζηδάκης, Κ. Καραμανλής και Χ. Θεοχάρης, οι γενικοί γραμματείς που τους συνοδεύουν και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Το παρόν έδωσαν και πολλοί επικεφαλής γαλλικών εταιρείων που ενδιαφέρονται να  συσφίξουν τις οικονομικές, επιχειρηματικές και επενδυτικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.