Μολότοφ τα ξημερώματα στο κτίριο του ΣΚΑΪ – Καταδικάζουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση

Επίθεση με μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι, στο κτίριο του ΣΚΑΪ τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση σημειώθηκε στις 02.30 σήμερα Σάββατο. Οι άγνωστοι δράστες πέταξαν πέντε μολότοφ κατά του κτιρίου και εξαφανίστηκαν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες πλησίασαν το κτίριο του ΣΚΑΪ από την πλευρά του Κηφισού. Οι δράστες κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους του κτηρίου και πέταξαν πέντε μολότοφ χωρίς να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Οι τρεις έπεσαν μέσα στον περιβολο και δύο έξω από τον φράχτη. Από τις μολότοφ προκλήθηκε μαύρισμα στην περίφραξη του κτηρίου Οι φύλακες του σταθμού ειδοποίησαν την αστυνομία, όμως οι δράστες είχαν διαφύγει.

Καταδικάζει την επίθεση κυβέρνηση και αντιπολίτευση

«Η επίθεση σε ένα Μέσο Ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου, βασικού συστατικού στοιχείου της Δημοκρατίας. Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την οποία καταδικάζουμε, είναι επίθεση στις παραπάνω αρχές», αναφέρει σε δήλωσή της η Αριστοτελία Πελώνη.

«Το μόνο που καταφέρουν οι εχθροί του πλουραλισμού και της Δημοκρατίας, είναι να θέτουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντί τους», προσθέτει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι άλλη μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης της ελευθερίας του λόγου και είναι απολύτως καταδικαστέα. Όσοι διαπράττουν τετοιες πράξεις είναι εχθροί της Δημοκρατίας», αναφέρει από την δική του πλευρά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Οι επιθέσεις σε οποιοδήποτε Μέσο ενημέρωσης αποτελούν επιθέσεις στην ελευθεροτυπία», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Κανείς δεν πρόκειται να εμποδίσει την πληροφόρηση και την ελευθερία του λόγου. Απερίφραστη και απόλυτη καταδίκη της επίθεσης με μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.
Στηρίζουμε ΣΚΑΪ»γράφει από τη δική του πλευρά στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος.