ΝΔ για βίλα στο Σούνιο: Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε, κ. Τσίπρα;

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην ανάρτηση Τσίπρα, αμφισβητώντας στην ουσία τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περί ενοικίου 500 ευρώ τον μήνα για ένα σπίτι 142 τ.μ. μπροστά στην θάλασσα, στην περιοχή των Λεγραινών.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ αναφέρεται:

«Αυτές κι αν είναι ευκαιρίες!

Ο κ. Τσίπρας ύστερα από 3 μέρες σιωπής εδέησε να μιλήσει για τη βίλα στο Σούνιο. Μας λέει λοιπόν ότι νοικιάζει ένα σπίτι 142 τετραγωνικών, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, σε οικόπεδο ενός στρέμματος, μπροστά στη θάλασσα με 500 ευρώ τον μήνα!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιδιοκτήτης ξόδεψε 20.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για ανακαίνιση προκειμένου να ‘μπαίνει μέσα’ ουσιαστικά με αυτό το χαμηλό ενοίκιο των πεντακοσίων ευρώ.

Δηλαδή ξόδεψε 20.000 + ΦΠΑ τώρα για να εισπράξει 18.000 σε τρία χρόνια και να πληρώσει και τον ΕΝΦΙΑ. Όταν μάλιστα είχε βάλει πωλητήριο στη βίλα έναντι 1.200.000 ευρώ!

Αν τη διαπραγμάτευση για τη βίλα την είχε κάνει στις Βρυξέλλες θα είχαμε γλιτώσει και το τρίτο μνημόνιο. Ποιόν νομίζετε ότι κοροϊδεύετε κ. Τσίπρα; Αυτά τα παραμύθια δεν τα πιστεύουν ούτε οι πιο φανατικοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ανακοίνωση.