Νέα ροφήματα από την HELL

Η φίρμα ενεργειακού ποτού HELL ENERGY προσφέρει μια νέα σειρά ροφημάτων για εκείνους που τους αρέσουν τα latte και τα ενεργειακά ποτά. Η σειρά προϊόντων Energy Coffee είναι διαθέσιμη σε τρεις γεύσεις Latte, Slim latte και Cappuccino κι έχει 75% περιεκτικότητα σε γάλα με πραγματικά εκχυλίσματα καφέ.

Δημιουργήθηκε για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα καφέ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου και να βρίσκονται. Το πλεονέκτημα αυτού του ready-to-drink ροφήματος σε αλουμινένιο κουτάκι είναι πως μπορείς να απολαύσεις την μοναδική του γεύση και ποιότητα όπου και όποτε θέλεις.

Τα Energy Coffee δεν εμπεριέχουν συντηρητικά. Τα ροφήματα μπορούν να αποθηκευτούν και να καταναλωθούν σε θερμοκρασία δωματίου και παγωμένα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καταναλωτή. Μετά το άνοιγμα πρέπει πάντα να φυλάσσονται στο ψυγείο.

Κάθε κουτάκι Latte, Cappuccino και Slim latte περιέχει 40mg/100ml καφεΐνης από εκχυλίσματα καφέ arabika και robusta, τα οποία ισοδυναμούν με λίγο περισσότερο από ένα φλυτζάνι espresso. Το Slim latte δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη, ενώ το άρωμα βανίλιας bourbon δίνει στο ρόφημα μια απίστευτη αρμονία γεύσεων.