Ο Musk εκτόξευσε άθελά του τη μετοχή άσημης εταιρείας – Είναι αυτό που λένε λάθος …Signal!

O διευθύνων σύμβουλος της Tesla,  Elon Musk (και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο) προέτρεψε τους οπαδούς του στο Twitter την Πέμπτη να «χρησιμοποιήσουν το Signal» για να επικοινωνήσουν. Αρκετοί, όμως που ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος «έστειλαν στο Θεό» την τιμή της μετοχής μιας εταιρείας που η επωνυμία της ξεκινούσε από τη λέξη Signal. Ο Musk βεβαίως εννοούσε την γνωστή κρυπτογραφημένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Signal.

Συγκεκριμένα οι μετοχές της άσχετης με την εφαρμογή εταιρείας Signal Advance, η οποία είναι υπό διαπραγμάτευση εξωχρηματιστηριακά, σημείωσε άνοδο 527% την Πέμπτη και επιπλέον 91% την Παρασκευή, ανεβαίνοντας από τα 60 σεντς στα 7,19 δολάρια.

Το Signal στο οποίο αναφερόταν ο Musk λειτουργεί από μη μη κερδοσκοπικό οργανισμό και χρησιμεύει ως εναλλακτική λύση για εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων όπως το Facebook Messenger, το WhatsApp, το Viber κλπ.

Το ίδιο το Signal στο λογαριασμό του στο Twitter ρώτησε με ανάρτησή του «εάν είναι αυτό που λένε όταν οι αναλυτές δίνουν λάθος σήματα;» για να διευκρινίσει ότι δεν έχει καμία σχέση με το Signal Advance και ότι το Signal επενδύει στην ιδιωτικότητά σου και μόνο.