Πάνε οι καλές ημέρες του Μιχάλη Τσαμάζ με τον Νίκο Παππά και το ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε τον ΟΤΕ και με ανακοίνωση του τμήματος εργατικής πολιτικής του κόμματος, καυτηριάζει την τακτική της διοίκησης του Οργανισμού για τις απολύσεις και εσχάτως τις συλλήψεις απεργών του ΟΤΕ.

Φαίνεται πως πέρασαν πολύ γρήγορα οι ημέρες των στενών σχέσεων του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, ο οποίος σε αγαστή συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ συνομιλούσαν για τα επερχόμενα έργα πληροφορικής… Έργα, τα οποία προκηρύχθηκαν από τον πρώην υπουργό και συμπτωματικώς είχε συμμετοχή ο ΟΤΕ, όπως το εμβληματικό έργο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Γεωργικού Τομέα και το έργο για το barcode στον τύπο.
Δυστυχώς για τον Νίκο Παππά αλλά κυρίως για τον ΟΤΕ και τα δύο έργα δεν προχώρησαν γιατί καταγγέλθηκαν ως σκανδαλώδη και φωτογραφικά. 

Σε ότι αφορά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων από τη διοίκηση του ΟΤΕ προκειμένου να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους, που συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία για τρίτη εβδομάδα.

Η διοίκηση του ΟΤΕ εκμεταλλευόμενη τις αντεργατικές πολιτικές και την απελευθέρωση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας από την κυβέρνηση, αντί για διάλογο με τους εργαζόμενους και επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους, προχώρησε σε μηνύσεις οι οποίες οδήγησαν σε συλλήψεις απεργών.

Η αυθαιρεσία και ο αυταρχισμός της Διοίκησης του ΟΤΕ και ο αντεργατικός και αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν θα περάσουν. Ο αγώνας των εργαζομένων στον ΟΤΕ είναι αγώνας όλων των εργαζομένων απέναντι στα σχέδια κυβέρνησης – ΣΕΒ για πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και θα συνεχιστεί με τη συμπαράσταση όλων μας μέχρι τη νίκη.