Πάτρα: Πληροφορίες για εκταφή της Τζωρτζίνας – Αναμένεται εισαγγελική εντολή – Στο «μικροσκόπιο» το τάμπλετ της

Εισαγγελική εντολή για την εκταφή της Τζωρτζίνας φαίνεται πως αναμένουν οι Αρχές, προκειμένου να ανασύρουν το τάμπλετ που φαίνεται ότι βρίσκεται μέσα στον τάφο του 9χρονου κοριτσιού και το οποίο τοποθέτησε εκεί η μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η διαδικασία που, σύμφωνα με τον Alpha, θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες, αποφασίστηκε μετά τη μακάβρια αποκάλυψη για το «θαμμένο» τάμπλετ, που έγινε την Παρασξευ’η στον «αέρα» της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαίνεται ότι στο τελευταίο αντίο στην κόρη της, ζήτησε να αφήσει τη συσκευή με την οποία όπως έλεγε, «έπαιζε συνεχώς όταν ζούσε» η Τζωρτζίνα, μέσα στο μνήμα.

Πλέον οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θέλουν να διαπιστώσουν αν γίνονταν αναζητήσεις από το tablet για κεταμίνη και αν κρύβονται άλλου είδους σκοτεινά μυστικά, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο δρόμο της πλήρους διαλεύκανσης.

Η συγκεκριμένη πληροφορία για το tablet της Τζωρτζίνας μεταδόθηκε χθες από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και επιβεβαιώθηκε από το γραφείο τελετών που ανέλαβε την κηδεία της Τζωρτζίνας. Δηλαδή η 9χρονη θάφτηκε μαζί με το τάμπλετ με τα ερωτήματα πλέον να είναι πολλά.

Το tablet θα μεταφερθεί στα εγκληματολικά εργαστήρια και θα γίνει φύλλο και φτερό. Στα ίδια εργαστήρια βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη και το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Η 33χρονη κατηγορούμενη έχει ήδη ενημερωθεί για την εξέλιξη, χωρίς να σχολιάσει το οτιδήποτε.