Προφυλακίστηκε ο σχεδιαστής μόδας που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε και ο σχεδιαστής μόδας, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Αθήνα από τη δίωξη ναρκωτικών Καλαμάτας για διακίνηση κοκαΐνης.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται τόσο ένας πιλότος, όσο και ένας αλλοδαπός φωτογράφος. Ο φωτογράφος είναι ο άλλος εμπλεκόμενος ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.

Ο σχεδιαστής μόδας μετά τη διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα ήταν σε κατ΄ οίκον περιορισμό, ωστόσο σήμερα Τετάρτη αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Πώς εξαρθρώθηκε η σπείρα

Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Δροσιά, την Ανθούσα και το Μαρούσι, καθώς φέρονται να διακινούσαν την κοκαΐνη σε άτομα της «υψηλής κοινωνίας», καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους. Στους “επώνυμους” πελάτες τους πωλούσαν το γραμμάριο από 70 έως 100 ευρώ.

Στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του φωτογράφου βρέθηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 5.855 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

Τέλος, στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 3 πιστόλια (το ένα κλεμμένο από αστυνομικό το 2014 στην Κρήτη) και 2 κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις κατηγορούμενοι διακινούσαν την κοκαΐνη σε καλλιτέχνες, τραγουδιστές, δημοσιογράφους και σεφ.