Σε… βαριά κατάθλιψη ο Λιανός της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ανοίγουν σαμπάνιες οι Κουτσολιούτσοι, η άτακτη υποχώρηση Τσίπρα και ο φαρμακοβιομήχανος που στηρίζει την κυβέρνηση

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σάς ενημερώνω εγκύρως ότι ο κ. Λιανός της Επιτροπής Ανταγωνισμού έχει πέσει σε… βαριά κατάθλιψη μετά την απόφαση της κυβέρνησης να του αφαιρέσει τις αρμοδιότητες από τον νευραλγικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών.
Όπως πληροφορούμαι αφήνει ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο παραίτησης.
Βέβαια στο Μαξίμου δεν ανησυχούν.
«Αν δεν θέλει να συνεχίσει, στο καλό και να μας γράφει», είπε χαρακτηριστικά στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν νομοθετεί με βάση τις επιθυμίες του κύριου Λιανού.

*****************

Μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξαν οι Κουτσολιούτσοι που έχουν παραπεμφθεί σε δίκη για κακουργηματικές απάτες με τη Folli Follie.
Με τον νέο νόμο οι χρηματιστηριακές απάτες παραγράφονται στην πενταετία και όπως αντιλαμβάνεστε σύντομα θα είναι ελεύθεροι να απολαύσουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια που αποκόμισαν από τη ληστεία των μικροεπενδυτών και τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών.

*****************

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων, ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση στο ζήτημα της Αυγής.
Τελικά το Πολιτικό Συμβούλιο αποφάσισε να παραμείνει το ημερήσιο φύλλο ανοιχτό.
Η εξέλιξη αυτή εκθέτει πρωτίστως τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλο ο οποίος είχε αναλάβει να προωθήσει το πρόγραμμα εξυγίανσης της Αυγής με το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου.

*****************

Στο καλύτερο δυνατό επίπεδο βρίσκονται πλέον οι σχέσεις γνωστού φαρμακοβιομήχανου με την κυβέρνηση.
Πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε το Μαξίμου για να ενημερώσει σχετικά με την εκδοτική προσπάθεια που βρίσκεται στα σκαριά.
Μάλιστα διαβεβαίωσε ότι τόσο η ημερήσια εφημερίδα που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ένα μήνα, όσο και η Κυριακάτικη έκδοση, θα στηρίζουν την κυβέρνηση.