ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Είναι βαθιά γελασμένος – Δεν θα κοροϊδέψει εργαζόμενους

Ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ  τονίζοντας πως αν νομίζει ότι θα κοροϊδέψει εργαζόμενους και επιστήμονες είναι βαθιά γελασμένος.

«Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην “Καθημερινή της Κυριακής” αποτελεί μνημείο διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και κατάφωρου εμπαιγμού των πολιτών», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού.

«Μέσα σε ένα κρεσέντο θράσους, ο πρωθυπουργός που επιδοτεί την ανεργία αντί την εργασία, βαφτίζει το επίδομα των 533 ευρώ για ένα μήνα, αλλά και το κατάπτυστο voucher για κατάρτιση στα ΚΕΚ των 600 ευρώ, ως γενναία και “σοσιαλιστική στήριξη” του εισοδήματος και της εργασίας! Αν νομίζει ότι θα κοροϊδέψει εργαζόμενους και επιστήμονες, επιδοτώντας τις απολύσεις τους και με αθλιότητες όπως το «Σκοιλ Ελικικού» για να χαρίσει 80 εκατ. ευρώ σε φίλους του, είναι βαθιά γελασμένος. Και, επιτέλους, ας σταματήσει να κρύβεται. Από χθες περιμένουμε μία απάντηση: θα συνεχιστεί αυτό το φιάσκο του δώρου των 80 εκατ. ευρώ στα ΚΕΚ με το οποίο εξευτελίζει τους επιστήμονες; Παραμένει υπουργός ο κ. Βρούτσης;», καταλήγει η ανακοίνωση.