ΥALCO: Προμήθευσε με εξοπλισμό το πεντάστερο ξενοδοχείο IKOS ANDALUSIA στην Ισπανία

Η ελληνική εταιρεία YALCO, η οποία το 2020 έκλεισε 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας στην ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, είναι αυτή που στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον ξενοδοχειακό όμιλο Sani/IkosGroup, προμήθευσε με εξοπλισμό (επιτραπέζια σκεύη, πιάτα-ποτήρια-μαχαιροπίρουνα) το νέο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Ikos Andalusia στην Ισπανία. Το πολυτελές θέρετρο, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2021, αποτελεί τη δέκατη μονάδα υψηλών προδιαγραφών τού ομίλου Sani/ Ikos την οποία εξοπλίζει η YALCO.

Ο όμιλος Sani/Ikos Group διαθέτει εννέα μοναδικά ξενοδοχεία σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων πολυτελών ξενοδοχείων του κόσμου. Τα Ikos Resorts βραβεύτηκαν ως το Νο1 Luxury All-Inclusive Resort στον κόσμο από το Trip Advisor ενώ το Sani Resort στη Χαλκιδική αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχής πρώτο στην κατηγορία World’s Leading Family & Beach Resort στα World Travel Awards 2020.

Η YALCO αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη σε όλη την πορεία ανάπτυξης του ομίλου, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας επιτραπέζια σκεύη για τα θεματικά εστιατόρια του ομίλου, επιτραπέζια πορσελάνινα σκεύη με εξατομικευμένη διακόσμηση, βασισμένη στην αισθητική του κάθε εστιατορίου όπου χρησιμοποιούνται. Οι εξατομικευμένες διακοσμήσεις που προσφέρει η YALCO είναι δημιουργίες του in-house δημιουργικού τμήματος και του διακοσμητηρίου που διαθέτει.

Το τμήμα HO.RE.CA. της YALCO εξοπλίζει τον όμιλο Sani/IkosGroup με μοναδικής αισθητικής εξοπλισμό buffet, είδη bar, σκεύη κι εργαλεία κουζίνας που πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας που απαιτούνται στη χρήση σε επαγγελματικές κουζίνες, καθώς και trolley housekeeping άρτιας ποιότητας και εργονομίας, θεμελιώνοντας έτσι την αγαστή και πολυετή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.