
Αυτ;o που δεν εχει καταφέρει να κάνει ακόμη η κ. Λαζαράκου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για να δικαιολογήσει και το ρόλο της που είναι η προστασία των επενδυτών και εν γένει της αγοράς από τα διάφορα λαμόγια κερδοσκόπους το έκαναν οι ιδιοι οι επενδυτές.
Χθές η μετοχή “κλείδωσε” στο -30% δίνοντας ένα γερό χαστούκι σε αυτούς που θέλουν να παίξουν με το μέλλον της τράπεζας.
Πάντως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πρέπει να ξυπνήσει και να σταματήσει αμέσως την διαπραγμάτευση της μετοχής.
**********
Χαμόγελα στο οικονομικό επιτελείo, μετά και τις χθεσινές προβλέψεις της Κομισιόν.
Επιβεβαιώνουν την ισχυρή ανθεκτικότητα και τις θετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας», σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
«Όλα αυτά οφείλονται στα αποτελεσματικά και γενναία μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για να στηρίξει το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και να μειώσει το κόστος των επιχειρήσεων. Οφείλεται στο ιστορικό ρεκόρ επενδύσεων και εξαγωγών της περυσινής χρονιάς. Οφείλεται όμως και στην εμπροσθοβαρή, σημαντική αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Συνεχίζουμε με σύνεση, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, ώστε η χώρα να πετυχαίνει όλο και υψηλότερους και βιώσιμους ρυθμούς οικονομικής μεγέθυνσης, να μειώνουμε ακόμα περισσότερο την ανεργία και να ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.



























