Ελληνικό: Σύμβουλος project management η Hill International

Την Hill International, η οποία διαθέτει σημαντική δραστηριότητα στην Ελλάδα, επέλεξε η Lamda Development για την παροχή υπηρεσιών project management όσον αφορά τα έργα υποδομής και την ευρύτερη διαμόρφωση της έκτασης του πρώην διεθνούς αεροδρομίου.

«Το Ελληνικό είναι το “έργο των έργων” της Ελλάδας» αναφέρει ο Μανώλης Σιγάλας, αντιπρόεδρος της Hill στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. «Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση αυτού του προγράμματος υποδομής είναι απολύτως καίριας σημασίας για την επιτυχία της συνολικής ανάπτυξης και, με απλά λόγια, η αποστολή μας είναι να εργαστούμε σκληρά για να βοηθήσουμε το έργο και τη LAMDA να επιτύχει».

«Είμαστε ευτυχείς και αποτελεί τιμή μας που επιλεχθήκαμε ως σύμβουλοι project management» σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Hill, Raouf Ghali. «Η Hill έχει διαχειριστεί μεγάλες παγκοσμίως και διαθέτει διακριτή παρουσία στην Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι οι δυνατότητες της ομάδας μας και οι βέλτιστες πρακτικές που υιοθετούμε θα μας επιτρέψουν να είμαστε ένας πολύτιμος συνεργάτης της Lamda για την υλοποίηση του προγράμματος υποδομών στο Ελληνικό και όχι μόνο».