Επιστολή των απεργών του ΟΤΕ στην ΕΡΤ γιατί δεν καλύπτει το θέμα της απεργίας

Η ΕΡΤ που δεν έδειξε στις οθόνες μας την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λευκό Οίκο, έχασε ένα ακόμα γεγονός. Η ΟΜΕ ΟΤΕ έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Κωνσταντίνο Ζούλα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Γαμπρίτσο και τον γενικό διευθυντή ενημέρωσης Φώτη Καφαράκη, διαμαρτυρόμενη γιατί η ΕΡΤ δεν έστειλε δημοσιογράφο της στην συνέντευξη τύπου της με θέμα την απεργία στο  ΟΤΕ και δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα δελτία τύπου της για το ίδιο θέμα, απευθύνοντας πρόσκληση στους προαναφερθέντες για συνάντηση με το προεδρείο της ομοσπονδίας. Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Όπως σας είναι γνωστό οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΟΤΕ, σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, εδώ και 13 μέρες βρίσκονται σε Απεργιακές κινητοποιήσεις.
Πραγματοποιήσαμε Συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουμε την ελληνική κοινωνία και δεν παρουσιάστηκε κανείς δημοσιογράφος από την Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση.
Καθημερινά σας αποστέλλουμε Δελτία Τύπου, όμως οι απεργιακές μας κινητοποιήσεις για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και ενάντια σε απολύσεις, δεν αποτελούν είδηση για σας.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα και σας καλούμε να ορίσετε συνάντηση του Προεδρείου της Ομοσπονδίας μας μαζί σας, προκειμένου να εκθέσουμε τις απόψεις μας και να σας ενημερώσουμε για το δίκαιο των αιτημάτων μας.