Φεστιβάλ λογοτεχνίας στο Ντουμπάι με υψηλούς καλεσμένους

Η επιστήμονας Τζέιν Γκούντολ και ο Κινέζος συγγραφέας Μάι Τζια θα είναι επίτιμοι προσκεκλημένοι στο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας που θα πραγματοποιηθεί 4 με 9 Φεβρουαρίου , στο Ντουμπάι και οργανώνει η Emirate Airlines. Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι συγγραφείς και προσωπικότητες του πολιτισμού.

Τόσο η Τζέιν Γκούντολ όσο και ο Μάι Τζια θα λάβουν μέρος σε συζητήσεις που θα διερευνήσουν τις πρωτοποριακές τους σταδιοδρομίες. Η δρ. Τζέιν Γκούντολ, πρωτευοντολόγος και ηθολόγος, το επιστημονικό έργο της οποίας έχει παρουσιαστεί σε αμέτρητα ντοκιμαντέρ, συμπεριλαμβανομένου του Jane το 2017, θα μιλήσει για τις επιστημονικές ανακαλύψεις της στον τομέα της συμπεριφοράς των ζώων.

Ο Μάι Τζία θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς της Κίνας. Τα πέντε καλύτερα μυθιστορήματά του έχουν πουλήσει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε 33 γλώσσες. Γωνστά για την πυκνή πλοκή, τα βιβλία του έχουν χαρακτηριστεί από κριτικούς συναρπαστικά. Η συμμετοχή του στο Φεστιβάλ θα συμπέσει με την κυκλοφορία της αγγλικής μετάφρασης του μυθιστορήματός του “The Message“.