Φιερατέξ ΑΦΟΙ Ανεζουλάκη: Αναστολή συμβάσεων εργασίας για το σύνολο του προσωπικού

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ Α.Ε ΒΑΦΕΙΑ ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ (ΦΙΕΡΑΤΕΞ) αποφάσισε την αναστολή συμβάσεων εργασίας για το σύνολο του προσωπικού της για 45 ημέρες από 1η Απριλίου μέχρι 15 Μαίου 2020.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσιευμένη οικονομική κατάσταση (α΄εξάμηνο του 2019) ο αριθμός του προσωπικού ανέρχεται σε 199 άτομα (71 μισθωτοί και ημερομίσθιοι). Η εταιρεία σημειώνει ότι οι οικονομικές συνέπειες προς το παρόν δεν μπορούν να προβλεφθούν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοίκησης:

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ Α.Ε ΒΑΦΕΙΑ ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ (ΦΙΕΡΑΤΕΞ) έχοντας συναίσθηση του κινδύνου για το υπαλληλικό και εργατικό προσωπικό της από την εξάπλωση του κορωναϊού (Covid-19), τον περιορισμό της διασποράς του ιού στους χώρους εργασίας και την προστασία της υγείας των εργαζομένων αλλά και δραματική μείωση των παραγγελιών εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων παγκοσμίως, αποφάσισε η πλειονότητα του προσωπικού της να ενταχθεί στο πρόγραμμα αναστολής συμβάσεως εργασίας από 01/04/2020 μέχρι 15/5/2020.

Για την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας της σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, η εταιρεία θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας.

Οι συνέπειες δε στη χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρίας δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν και θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας.